Tjustorps Svets & Smide AB | Industrivägen 17, 233 76 Klågerup | Tlf.: 040 -44 01 60 | jorgen@tjustorpssvets.se

Stålkonstruktioner

Vi erbjuder stålkonstruktioner till kunder ifrån Malmö med omnejd. En stålkonstruktion är en ram av stål som används för att konstruera bostadshus eller kommersiella byggnader. Stålkonstruktioner har förenklat och effektiviserat byggandet och erbjuder en rad olika fördelar, som mindre avfall till exempel. Till skillnad från träramen som användes i större omfattning tidigare är stålkonstruktioner naturligt resistenta mot skadedjur och brand. Har du arbeten som involverar stålkonstruktioner i Malmö, kontakta oss på Tjustorps Svets och Smide. Vi har bra kunskap och kompetens inom arbeten med stålkonstruktioner och vi levererar alltid högsta kvalité. Vi har väldigt goda referenser och varit delaktiga i stora projekt i Malmö.

Mer än bara stålkonstruktioner

Vi levererar och utför mycket mer än bara stålkonstruktioner i Malmö. Vi på Tjustorps Svets och Smide brinner för det vi gör och erbjuder bland annat tjänster inom kantpressnig, plasmaskärning och licenssvetsningar. Våra uppdragsgivare kan lita på att vi är delaktiga i hela processen, från rådgivning och leverans av högklassiga smidesprodukter till utförande och överlämning. Vi utför även finarbete inom smide, som utsmyckningar av staket, trappräcken, balkongräcken och grindar. Vi hjälper kunder i Malmö och runt om i Skåne, så tveka inte att ta kontakt med oss för vi garanterar ett utmärkt resultat. Vi ser framemot att arbeta tillsammans med dig.

Kontakta oss för uppdrag inom stålkonstruktioner:

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Tjustorps Svets & Smide AB   |   Industrivägen 17, 233 76 Klågerup   Tel: 040 -44 01 60    |    jorgen@tjustorpssvets.se

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.