Tjustorps Svets & Smide AB | Industrivägen 17, 233 76 Klågerup | Tlf.: 040 -44 01 60 | jorgen@tjustorpssvets.se

Kantpressning

Vi arbetar med uppdrag inom kantpressning i Malmö. Tjustorp Svets och Smide AB är ett familjeägt företag, och vi föredrar att jobba direkt med kunden, utan mellanhänder. På så sätt får vi en rak kommunikation mellan oss och dig som kund, och du får snabba besked och bra lösningar på dina problem. Tveka inte om du har avancerade uppgifter att lösa – vi har hög kompetens och stor erfarenhet av branschen.

Kantpressning: Vi formar din plåt

​Om du har behov av kantpressning i Malmö har vi verktygen för att bocka din plåt. Idag finns bra teknik för att forma metall på ett effektivt sätt, och vår kompetenta personal kan forma dina plåtdetaljer med exakt precision. Plåt används inom många verksamhetsområden, och för den som behöver hjälp med kantpressning i Malmö så står vi på Tjustorp Svets och Smide AB gärna till förfogande. Att forma metall är en väl inarbetad process hos oss, och kantpressning är en enkel och effektiv metod som erbjuder ditt företag bra lösningar i verksamheten. Ta kontakt med oss när du vill ge dina plåtkomponenter en praktisk och användbar design med kantpressning i Malmö.

​Kontakta oss för uppdrag inom kantpressning:

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Tjustorps Svets & Smide AB   |   Industrivägen 17, 233 76 Klågerup   Tel: 040 -44 01 60    |    jorgen@tjustorpssvets.se

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.