Tjustorps Svets & Smide AB | Industrivägen 17, 233 76 Klågerup | Tlf.: 040 -44 01 60 | jorgen@tjustorpssvets.se

Smidesprodukter

Tjustorps Svets & Smide AB är ett av de ledande företagen vad gäller smidesprodukter i Malmö med omnejd. Vi har den nödvändiga kompetensen för att våra kunder ska bli nöjda, både vad gäller konstruktion och design. Oavsett om det gäller smidesprodukter Malmö i det offentliga rummet, eller inom privatsfären, så bemöter vi våra uppdragsgivare med intelligenta lösningar och enkel, direkt kommunikation.

Ett öga för smidesprodukter

​Smidesprodukter är integrerade i omgivningen lite varstans när man börjar se efter. Smide är en hållbar och snygg lösning för många detaljer i till exempel hem, trädgård, skolor och parker. Vanliga smidesprodukter är grindar, trappräcken, vedkorgar, grillar, krokar och ljusstakar, men det finns egentligen inga gränser för vad som kan skapas med smideskonst.

Kärlek till smidesdetaljerna​

Det är inte bara vår roll att leverera smidesprodukter av högsta klass, utan också att involvera vår erfarenhet i processen. Vi hjälper till att lösa eventuella problem och att anpassa våra smidesprodukter på bästa tänkbara sätt till den omgivning där de ska placeras. Vårt fokus är på produktion för kunder runt Malmö och inom Skåne för att fortsatt kunna erbjuda snabb tillverkning av smidesprodukter. Vi arbetar alltså regionalt och undviker långa leveransvägar och onödig byråkrati.

​Kontakta oss för uppdrag inom smidesprodukter:

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Tjustorps Svets & Smide AB   |   Industrivägen 17, 233 76 Klågerup   Tel: 040 -44 01 60    |    jorgen@tjustorpssvets.se

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.