Tjustorps Svets & Smide AB | Industrivägen 17, 233 76 Klågerup | Tlf.: 040 -44 01 60 | jorgen@tjustorpssvets.se

Plasmaskärning

Har du behov av att skära hårda material på ett snabbt och precist sätt så har du kommit rätt. Plasmaskärning är en metod som användas för att skära på ett snabbt, kontrollerat och säkert sätt. Genom att använda sig av ljusbågen mellan en elektrod och själva objektet går det att skära hårda material som exempelvis metall. Plasmaskärning förutsätter att materialet kan leda elektricitet på ett bra sätt. Plasmaskärning kan nå väldigt höga temperaturer, upp till 30 000 grader i vissa fall. Eftersom det går snabbt att skära blir det inga större svetsdeformationer jämfört med andra skärmetoder. Vi på Tjustorp klarar av att utföra plasmaskärning i Malmö på flera olika tjocklekar.

Mer än bara plasmaskärning

​Förutom plasmaskärning erbjuder vi på Tjustorp Svets & Smide även många andra tjänster till våra kunder i Malmö. Du hittar till exempel flera smidesprodukter hos oss samt tjänster som kantpressning. Dessutom kan vi leverera stålkonstruktioner av högsta kvalitet. Tryck på flikarna Galleri eller Referenser för att se ett urval av våra arbeten. Vi finns tillgängliga både på telefon och genom mejl. Du kan alltid göra ett besök hos oss om du har vägarna förbi Klågerup. Kontakta oss redan idag så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig.

​Kontakta oss för uppdrag inom plasmaskärning:

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Tjustorps Svets & Smide AB   |   Industrivägen 17, 233 76 Klågerup   Tel: 040 -44 01 60    |    jorgen@tjustorpssvets.se

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.